BARNA ANTIDRON

Els nostres serveis i punts forts, la Divisió Anti Dron. L'empresa esta especialitzada amb un servei anti dron, servei en el qual Barna Dron es una de les empreses amb millor tecnologia.

Sistema antidron

Barna Porters Seguretat, a més de ser pionera en tecnologia de drons, va ser la primera empresa privada a Espanya a oferir sistemes antidron a cossos policials, garantint la seguretat en esdeveniments esportius de primer nivell. La nostra divisió antidron és reconeguda per la seva tecnologia avançada, l'experiència dels seus tècnics i l'efectivitat en la neutralització de drons no autoritzats a través del seu propi pla de seguretat integral antidron.

Barna Porters Seguretat, empresa, especialitzada en serveis antidron, es destaca com una de les millors en l'àmbit privat gràcies a la seva tecnologia d'avantguarda i la seva capacitat per a adaptar-se a les necessitats de seguretat més exigents. Comptem amb sistemes antidron capaços de detectar, identificar i neutralitzar drons que representin una amenaça, assegurant així la protecció d'àrees sensibles i esdeveniments importants.

Els nostres serveis antidron estan dissenyats per a treballar en conjunt amb cossos policials i altres forces de seguretat, proporcionant una capa addicional de protecció i garantint la seguretat de tots els assistents en qualsevol esdeveniment.

Barna Porters Seguretat combina experiència, innovació i tecnologia avançada per a oferir solucions antidron efectives, reafirmant el nostre compromís amb la seguretat i la protecció dels nostres clients I els seus més de 350 vols interceptats així ho avalen.

+

VOLS DETECTATS

Galeria Anti Dron

Vols treballar amb nosaltres?

Anar a la secció de la borsa de feina

24 hores al seu servei

Fer clic per trucar a Grup Barna Porters o be fer servir formulari de contacte

Decarregar el nostre catàleg

Els nostre serveis
whatsapp
si