CLIENTS

En el Grup Barna Porters som capaços de identificar i donar resposta a tots els nostres clients, resposta que podem donar gracies als professionals i els recursos que hi dediquem.

Els nostres clients ens han fet veure que hi ha una clara tendència cap a la externalització dels serveis “outsourcing” degut a un seguit de factors i necessitats.

La nostra MISIÓ es adaptar-nos a les particularitats dels nostres clients. El Grup Barna Porters te una gran varietat de clients en diversos sectors empresarials, en especial per el sector privat.

Què aportem als nostres clients?

Concentració de la funció primària, reducció de despesa, millorar la qualitat de producció o servei, estalvi de temps, millora de la innovació, i d’altres.

Això ens permet tenir un 90% d'índex de fidelització dels nostres clients, que externalitzen no només els SERVEIS, sinó també la innovació, ja que sempre fem el possible per millorar la nostra eficàcia i resultats.

Els nostres clients, requereixen la especialització i personalització, se'n el camí que ens permet al Grup Barna Porters crear solucions innovadores en Seguretat i Serveis adaptades a les necessitats de cada un dels nostres clients. Cada sector, empresa o activitat te unes necessitats i requisits propis en matèria de seguretat i serveis generals.  

Concentració de la funció primària, reducció de despesa, millorar la qualitat de producció o servei, estalvi de temps, millora de la innovació, i d’altres.

GRUP BARNAPORTERS dóna serveis en els següents àmbits

La nostra MISIÓ es adaptar-nos a les particularitats dels nostres clients.
El Grup Barna Porters te una gran varietat de clients en diversos sectors empresarials, en especial per el sector privat.

Recepcionistes d'hotels

Administracions públiques i locals

Polígons industrials

Estadis de futbol de primera i segona divisió

Museus

Esdeveniments esportius, concerts i festivals de lleure

Grans superficies comercials

Comunitats de propietaris

Entitats financeres

Edificis d'oficines

Urbanitzacions

Clíniques i Hospitals

Campings

Instal·lacions portuàries

Control zones blaves

Arxius relacionats

Galeria clients

Per qualsevol consulta sobre els nostres serveis

Posa't en contacte amb nosaltres

Adreça

Arizala, 43-45 08028 BARCELONA

Vols treballar amb nosaltres?

Anar a la secció de la borsa de feina

24 hores al seu servei

Fer clic per trucar a Grup Barna Porters o be fer servir formulari de contacte

Decarregar el nostre catàleg

Els nostre serveis
whatsapp
si