RESPONSABILITAT SOCIAL

Barna Porters és un grup empresarial amb més de 20 anys d'experiència que sempre ha tingut en la responsabilitat social el seu eix fonamental d'actuació

Grup Barna Porters reafirma el seu compromís any rere any per aconseguir la igualtat real d'oportunitats entre dones i homes i més especialment des que el 2010 van ser aprovats el Pla d'Igualtat i el Pla de Conciliació de totes les empreses que conformen el grup, aixó com també avançar en la consecució i acceptació, com a part de la cultura corporativa de l'organització, del principi d'igualtat i no discriminació.

De la mateixa manera Grup Barna Porters manifesta el seu rebuig i tolerància zero davant de qualsevol situació d'assetjament, especialment davant les actuacions que puguin derivar en assetjament sexual o per raó de sexe, la possible manifestació donaria lloc a l'aplicació del protocol corresponent, i a les mesures més contundents en cas de produir-se.

Som conscients que la nostra activitat no només ha de generar resultats econòmics, ha de generar impactes positius en la societat, el medi ambient, el personal

Creació centre de formació

Creació centre de formació

L'any 2014 s'ha creat un centre de formació per part d'una de les empreses de Grup Barna Porters. Es tracta de la mercantil BARNA PORTERS SEGURETAT, SL, que ha constituït el centre de formació BPS FORMACIÓ, el qual ha permès que des del mateix es pugui formar treballadors i treballadores de les empreses de tot el grup, quedant patent la seva aposta pel desenvolupament de les persones que formen part de l'organització, creant programes de formació ad hoc per al nostre personal, i contribuint directament, d'aquesta manera, a la formació i creixement del capital humà del nostre grup empresarial.

En els darrers exercicis les nostres xifres es situen en l'ordre

  • més de 5.000 cursos impartits
  • formant a més d'un miler de professionals de la seguretat

COL·LABORACIONS

BAHATI ONG

BAHATI ONG

Bahati ong és una organització no governamental amb seu a Barcelona constituïda el 2012. Bahati és la continuació dels treballs de cooperació i desenvolupament del Dr. Albert Bossy, iniciats en 2005.

Ens centrem en països on hi ha greus riscos de salut associats a la manca d'eines per al diagnòstic de les malalties més perilloses durant el període gestacional.

Els principals centres sanitaris en els països en vies de desenvolupament no disposen d'equipament per al diagnòstic ecogràfic, ni personal habilitat per fer ecografies. Tractem de contribuir per a la solució d'aquesta problemàtica, allà on sigui viable. Efectuem una mitjana de 24.000 ecografies anualment, de les quals en un gran nombre de casos la patologia diagnosticada comprometia la vida de la mare i el fetus.

Cada minut  mor una dona al món per complicacions durant l'embaràs
FUNDACIÓ MOSSOS

FUNDACIÓ MOSSOS D'ESQUADRA

Contribuir al benestar dels membres de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra tot oferint serveis de suport en els moments vitals de més dificultat, mitjançant la promoció d’activitats i de serveis relacionats amb la cultura de la seguretat i la prevenció.

D’una banda, donar suport i impulsar la tradicional acció solidària del cos de Mossos d’Esquadra mitjançant la qual participem en esdeveniments o iniciatives que asseguren a les persones un futur més segur i acollidor.

D’altra banda, volem ser una entitat eficaç i eficient en la gestió dels nostres projectes i oferir el màxim d’informació a la ciutadania, tenint en compte els elements col·laterals que assegurin la sostenibilitat dels nostres projectes.

 

El GRUP BARNA PORTERS disposa dels certificats ISO

 

SISTEMA DE GESTIÓ DE QUALITAT
ISO 9001:2008

 

 

SISTEMA DE GESTIÓ MEDIAMBIENTAL
ISO 14001:2004

 

 

SISTEMA DE GESTIÓ SEGURETAT
I SALUT EN EL TREBALL
ISO 45001:2018

 

SISTEMA DE GESTIÓ SEGURETAT
DE LA INFORMACIÓ
ISO 27001:2017

PER QUALSEVOL CONSULTA CONTACTA'NS

Posa't en contacte amb nosaltres

Adreça

Arizala, 43-45 08028 BARCELONA

Vols treballar amb nosaltres?

Anar a la secció de la borsa de feina

24 hores al seu servei

Fer clic per trucar a Grup Barna Porters o be fer servir formulari de contacte

Decarregar el nostre catàleg

Els nostre serveis
whatsapp
si