Consells de seguretat

En aquests apartat tindreu informació i la legislació del nostre sector i que segur serà del teu interès. Aquesta informació serà permanentment actualitzada

Consells de Seguretat del Mossos d'Esquadra

DOCUMENTS DISPONIBLES

BOLETÍN R@S NÚM 33

Protección física de fuentas radiactivas.

Butlletí de Seguretat privada Núm 80

Butlletí de Seguretat privada Núm 80 Abril - Maig 2024 (CAT)

Consells de seguretat per a empreses de cablejat i metalls

Els consells següents contribueixen a millorar la seguretat de l’empresa, la prevenció i la investigació posterior del delicte.
Com a primera mesura d’autoprotecció és imprescindible que feu una valoració dels sistemes de seguretat que teniu actualment a l’interior, al perímetre i als accessos de l’empresa.

Butlletí de seguretat privada Núm 78

Butlletí de Seguretat Privada número 78.. Desembre - Gener 2024. Mossos d'esquadra

Seguretat en missatgeria instantània

Butlletí de seguretat dels mossos d'esquadra. Consells de seguretat en les aplicacions de missatgeria instantània.

Consell de Seguretat als domicilis

Els Mossos en donen consells de seguretat. En moltes ocasions aplicar el sentit comú i posar dificultats als delinqüents per entrar a l'habitatge, fa que aquests hagin d'assumir un risc més elevat per cometre el robatori. Panys millors, alarmes eficaces, detectors actius, portes de seguretat, veïns atents, càmeres gravant... són dificultats que els delinqüents han d'afrontar i vèncer per cometre el delicte. Els factors TEMPS i SOROLL són determinants. Com més i millors inconvenients tècnics posem als lladres, més temps de resposta i preparació necessitaran, i en conseqüència els podem desmotivar i dissuadir de cometre un robatori.

whatsapp
si