Divisió Canina

Es la única empresa de Seguretat catalana que disposa de una unitat canina pròpia, puntera i innovadora, incorporem en els nostres equips de Vigilància el BINOMI Vigilant de Seguretat + GOS, oferint així un servei integral per cobrir els serveis més exigents i que requereixen aquesta figura.

Divisió Canina

La nostra divisió canina està formada per:

  • Gossos de vigilància.
  • Gossos de guarda i defensa.
  • Gossos detectors de bengales, material pirotècnic.
  • Gossos detectors d’explosius.
  • Gossos detectors d´estupefaents

Els equips canins de la unitat canina de Barna Seguretat estan homologats per la prestació de serveis de detecció a les instal·lacions portuàries de creuers del Port de Barcelona, càrrega aèria en aeroports nacionals, serveis a policies locales, grans concerts i esdeveniments esportius i  també a les estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Disposem de dos mini polvorins homologats per la Delegació del Govern per el ensinistraments de gossos detectors d’explosius. Es la única empresa de seguretat en tot el territori nacional que disposa de mini polvorins propis.

La unitat canina de Barna Seguretat es una de les úniques unitats en la seguretat privada que disposa d’un gos homologat en la detecció de bengales per esdeveniments esportius

Gossos detectors de bengales, material pirotècnic i explosiu

Gossos detectors d'estupefaents

Gossos de seguretat

Gestió i LLoguer de gossos a empreses de seguretat

Galeria Divisió Canina

whatsapp
si