Qualitat

EL GRUP BARNA PORTERS , fidel a la seva filosofia vol tenir sempre present un concepte molt important com a vehicle per assolir el nostre objectiu, “la qualitat en el servei”. Per el nostre Grup la qualitat es un eix fonamental per dur a terme la bona prestació en els seus serveis

La confiança per sobre de tot

Proximitat al client

Limitem el nostre àmbit territorial a la CCAA amb el que tenim millor control dels nostres serveis, i alhora els nostres clients tenen accés directe a la direcció del grup, per si s’ha de prendre decisions complicades de forma urgent.

Control de qualitat a través del nostre Departament de Qualitat

Avaluació continua de la nostra qualitat a través d’inspeccions periòdiques, tant controlant el servei i el personal, com establint mecanismes de feedback amb el client.

La direcció i comandaments Inter mitjos del Grup Barna Porters han rebut tot tipus de medalles, mencions honorifiques tipus A, B, i plaques de reconeixement per la bona feina feta. Destacar les plaques de reconeixement a la bona feina per part de la divisió de drons i la divisió canina. Les mencions, medalles i plaques han estat rebudes per els cossos de seguretat com Policia Nacional, Guardia Civil, Mossos d’Esquadra i Policies Locals.

Reconeixements al GRUP BARNA PORTERS

El GRUP BARNA PORTERS ha estat reconegut amb la medalla al mèrit policial amb distintiu blau per part del DEPARTAMENT D’INTERIOR de la GENERALITAT DE CATALUNYA

El GRUP BARNA PORTERS és proveïdor oficial de la seguretat de la FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL

El GRUP BARNA PORTERS rep una placa del Cos Nacional de Policia per la bona col·laboració entre les empreses del GRUP BARNA PORTERS i el Cos Nacional de Policia.

Albert Mazo, Director general del GRUP BARNA PORTERS, ha estat reconegut en dues MENCIONS HONORÍFIQUES, mencions entregades per els Consellers d'Interior de la GENERALITAT DE CATALUNYA

SERVIAP QUALITY

per verificar les mesures correctives que es van aplicant

a tothom que vol ser informat. Es determina quines persones han de tenir coneixement i assabantament d'una incidència; poden ser tants correus electrònics com requereixi i indiqui el client.

Qualsevol incidència queda anotada mitjançant l'App i reportada als responsables

Des de la direcció fins els operaris, passant pels mateixos clients.

El GRUP BARNA PORTERS disposa dels certificats ISO

 

SISTEMA DE GESTIÓ DE QUALITAT
ISO 9001:2008

 

 

SISTEMA DE GESTIÓ MEDIAMBIENTAL
ISO 14001:2004

 

 

SISTEMA DE GESTIÓ SEGURETAT
I SALUT EN EL TREBALL
ISO 45001:2018

 

SISTEMA DE GESTIÓ SEGURETAT
DE LA INFORMACIÓ
ISO 27001:2017

Galeria de premis i mencions

PER QUALSEVOL CONSULTA CONTACTA'NS

Posa't en contacte amb nosaltres

Adreça

Arizala, 43-45 08028 BARCELONA

Vols treballar amb nosaltres?

Anar a la secció de la borsa de feina

24 hores al seu servei

Fer clic per trucar a Grup Barna Porters o be fer servir formulari de contacte

Decarregar el nostre catàleg

Els nostre serveis
whatsapp
si